maanantai 29. joulukuuta 2014

Uudenvuoden toiveeni

Ei niin kovin salainen haaveeni on aina ollut saada olla naisen kanssa. Romanttisesti, eroottisesti. Niinpä lähestyvän uuden vuoden kunniaksi, olen päättänyt tehdä jotain tämän haluni täyttymisen eteen ihan tosissani. Eli deitti-ilmoitus kehiin!

Etsimme yhdessä herran kanssa naista leikkimään kanssamme.
Kotimme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, toivottavasti sinäkin. Olisitpa vapaa, avoimella mielellä varustettu 25-35-vuotias pieni nainen. Ikähaarukka on aika liukuva eikä ulkonäkö sinällään ole ratkaiseva tekijä. Ei ole väliä, oletko aloittelija vai enemmän kokenut. Kummassakin on omat hyvät puolensa, meille kerta on ensimmäinen. Kuitenkin jokainen ihmissuhde määrittelee rajansa ja tekonsa yhdessä, keskustellen ja kuunnellen toinen toistaan. Arvostavasti ja kunnioittavasti.

Tärkeintä kaikista olisi keskinäisten suhteitten toimivuus, haussa mieluummin pidempi suhde kuin yksittäinen sessiokerta. Blogista saanee selville meidän mieltymyksemme, minä alistun ja herra alistaa. Sinä voit kuulua kumpaan tahansa kategoriaan, mielelläni alistuisin naiselle tai kokeilisin roolia toisinkin päin. Olen tässä kohtaa vielä hyvin sopeutuvainen ja utelias. On vaikea etukäteen kertoa linjoja tai suuntia, moni asia on kuitenkin kiinni ihan henkilökemioista, halujen yhteensovittamisesta. Haluamme ensin rauhassa tutustua ja sitten luottamuksen lisääntyessä leikkiä tavoilla, jotka sopivat kaikille. Avoimuus ja reiluus ovat tärkeässä osassa tässä prosessissa. Toivottavasti et pelkää kosketusta, sitä on paljon tarjolla. Hellyyttä ja kipua sopivassa suhteessa.

Olemme huumorintajuinen, arkisia asioita arvostava pari. Urheilemme yhdessä ja erikseen riittävästi pysyäksemme terveinä, herralla on leppoisa koira kotona, allergisille tärkeä huomio. Pariskuntana nautimme hyvästä ruuasta, leffoista ja ravintoloista. Matkustelemme yhtä lailla ulkomailla kuin Suomen rajojen sisäpuolella. Kesäisin herralle iskee kaipuu pois kaupungista, veden äärelle, mökille luonnon helmaan rentoutumaan. Minä olen se liikkuvampi tapaus, kierrän festarit, keikat, teatterit ja muut kiinnostavat tapahtumat. Olemme toisiamme täydentävän erilaisia.

Painotan ja tarkennan vielä, että tapaisit meitä aina yhdessä. Emme halua kiirehtiä asian kanssa, meillä on aikaa. Hyvät asiat tapahtuvat ajallaan, hätiköimättä, juuri oikean ihmisen osuessa kohdalle. Voimme tarjota sinulle mukavia kokemuksia, aloittelijalle turvallisen tavan tutustua leikin saloihin ja toivottavasti myös lopulta pidemmän ystävyyssuhteen.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka haluaisit vain vaihtaa ajatuksia tai kaipaisit bileissä seuraa. Uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti