maanantai 22. joulukuuta 2014

Sata salamaa iskee tulta...

Vanhan ajan Reginoissa tai ainakin ruokakauppojen pokkarierotiikassa viljeltiin kovasti ilmauksia kuten "salamat säkenöivät hänen kehossaan" tai "ilotulitukset räjähtivät hänen kosketuksestaan" ja muita vastaavanlaisia sanoisinko aika mielenkiintoisia kuvauksia eroottisista hetkistä. Olen aina niille lempeästi hymähdellyt ja tuhahdellut, ei tuollaista tapahdu oikeasti kenellekään. Olenpa ollut taas väärässä.

Tuleva joulu on  jollain tapaa herkistänyt mielen, orgasmittomuus on saavuttanut lakipisteensä (haluan laueta!), kohta kolme kuukautta ilman ja näillä näkymin lupa heltiää heti ensi vuonna. Minun haluni ruokki herran halua ja yhteen vuorokauteen mahtui enemmän leikkiä ja seksiä kuin moneen edelliskertaan yhteensä. Meillä on ollut monta yhteistä hetkeä, toiset pidempiä ja toiset nopeampia, kaikki yhtä merkittäviä. Tapahtumien kulku ja järjestys on jo haalistunut mielessäni, mutta ne tärkeimmät muistan kirkkaasti.

Ensimmäisessä sessiossa herra käytti minua monella tapaa. Sain lempeästi hapsupiiskaa, paljon riettaita puheita korvaani, jalkaa päälleni, suutani käytettiin siihen, missä olen niin hyvä. Lopulta herra kaivoi pyykkipojan esille ja laittoi sen kieleeni. Kieli ulkona, kuolaa alkoi valua välittömästi, pisara kerrallaan itseni päälle, lattialle, matolle. Sain hetken ratsastaa, vain ihan pienen hetken koska kuolasin herrani päälle. Ristiriitaisen häpeän ja nautinnon tuskaisassa välimaastossa päädyin takaisin lattialle hänen jalkojensa väliin.

"Ethän noin voi sotkea joka paikkaa, voi narttua..."
Silmiin katsoen herra otti nänneistäni kiinni, yritin katseellani anoa jotakin, häpesin, kuolaten kastelin itseäni, ajatukset ihanasti sekaisin nipistysotteen tiukentuessa huohotin ja huusin rajusti, luulin ejakuloivani lattialle, kehoni oli yhtä lihallisen nautinnon temmellyskenttää kadottaen ääriviivansa ja ollen pelkkää himoa.

Jatkoimme leikkiä nojatuolissa, jossa minua pantiin huolella peppu pystyssä ja hyvin tarjolla. Ollessaan jo lähellä laukeamista, herra veti minut lattialle, painoi pääni alas kumartamaan ja laukesi hiuksilleni sperman lentäessä myös selälleni kuin sadepisarat kastellen minut joka puolelta.

Myöhemmin laitoin keittiössä ruokaa herran tullessa tarkastus/kannustuskäynnille. Sain nopeat piiskaniskut pakaroille ja yhdellä riuhtaisulla housut nilkkoihin ja herran sisääni. Oikealla kädellään hän veti tukastani ja samalla ilotulitukset räjähtelivät mielessäni enkelikuoron laulaessa hoosiannaa. 

***

Itseänikin jo huvittaa kuvaileva kielenkäyttöni, mutta ilotulitukset kohdallani ovat totisinta totta.
Oikean ihmisen kanssa kaikki on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti