lauantai 3. tammikuuta 2015

Päivityksiä matkan varrelta

2.10.-24.10. Tyyntä eloa. Leikkihetket ovat hyvin vaihtelevia, kokeilemme monenlaisia asioita. Juttelemme herran kanssa paljon, varsinkin orgasmeista luopumisesta. Miten hyvälle tuntuu antaa se  toisen käsiin, kuinka herran valta on koko ajan läsnä. Miltä pään sisällä tuntuu. Itse pyysin, itse halusin ja kuljen kohti tulevaa hyvin luottavaisin mielin. Haluan antaa orgasmini herran käsiin, herran päätäntävallan taakse. En usko tästä tulevan mitenkään hankalaa, selviän ihan helposti. Tätä on tehty ennenkin, olen aiemminkin ollut ilman pitkiä aikoja eli ei mitään hätää. Alistun helposti orgasmittomuuteen.

25.10. Yöllinen keskustelu. Tästä keskustelusta kierrokset nousevat kummallakin ja panokset kovenevat.

27.10. Laukean unissani. Oi, miten ihanaa se onkaan. En tunne häpeää enkä syyllisyyttä, ihan kaikkeen en pysty minäkään vaikuttamaan.

31.10. Keppiä ja seksiä. Piiskaus kepillä tuottaa orgasmia vastaavia tuntemuksia. Kiemurtelen ja huohotan, nautiskelen täysillä. Harjoittelemme minun orgasmini hallintaa, lähelle, lähelle, lähelle ja orgasmin alkaessa seis. Useimmiten en uskalla mennä niin pitkälle, en halua vahingossa laueta ilman lupaa.

9.11. Runkkasin.

13.11. Rangaistus runkkaamisesta toteutuu, ei enää käy pienessä mielessäkään rikkoa käskyä. Harmittaa vietävästi, haluaisin pyyhkiä koko onnettoman runkun pois mielestäni. Se pieni orkkukin harmittaa, mietin paljon vaikutuksia tähän kokeiluun.

22.11. Saan ensimmäisen oikean, onnistuneen pilatun/keskeytyneen orgasmin. Mahtava tunne hallita omaa kehoaan niin voimakkaasti. Ja totella herran käskyä niin tehokkaasti. Olen jälkeenpäin enemmän poikki kuin oikeasti lauetessa. Myös ehdottomammin herran oma. Täysin omistettu.

27.11. Seison alastomana herran edessä. Kuulen kieltävät kuiskaukset, hellät hipaisut olallani ja tarraudun seisovaan kaluun kuin hukkuva kiinni. Hyväilen kalua ja saan hämmentävästi siitä itse suurta tyydytystä. Herran nautinto on minun nautintoni. Käyn toistuvasti lähellä orgasmia, laukeamatta. 

29.11. Laukean taas unissani. Edelleen ihanaa.

 4.12. Alistun yhä hyvin orgasmittomuuteen. Tiedän herran tietävän mikä on minulle parasta, uskon hänen oikeudenmukaisuuteensa enkä kyseenalaista hänen päätöksiään. Nautin olostani ilman päätäntävaltaa.

Useita leikkihetkiä.

20.12. Pienen leikkihetken jälkeen, erottuamme jo hetkeksi, palaan toisesta huoneesta syöksyen herran kimppuun täynnä kiitollisuutta, halua ja himoa. Suutelen häntä kaikkialle, palvoen jokaista senttiä herran kehosta. En saa tarpeeksi koskettamisesta, mikään määrä ei tyydytä minua. Kaivan vapisevin käsin kalun housuista esille, imen ja nuolen, hyväilen käsilläni, kielelläni niinkuin en koskaan ennen.

23.12. Päivällä herra kiusaa, illalla herra kiusaa ja yöllä herra kiusaa. Nukkuvasta lähelle orgasmia 38 sekunnissa. Huikean nopea suoritus. Enkä saa yöllä unta.

24.12. Anelu alkaa. Televisiossa suudellaan, anelen orgasmia. Ole kiltti. Herra hipaisee, anelen orgasmia. Saisinko, herra. Istun herran vieressä, anelen orgasmia. Ole kiltti, saisinko, haluaisin. Kesken ohjelman herra kiusaa, lopuksi sihahdan hampaitteni välistä: sadisti. Minulle nauretaan ja vedetään tiukemmin kainaloon.

Aattoyönä keskustelimme orgasmittomuudesta, miltä se minusta nyt tuntuu. Olo alkaa olla oikeasti tuskainen, turhaudun jo siihen pisteeseen että itken kohta, haluan niin kovasti. Tunnen oloni kovin avuttomaksi, kun en voi millään tavoin vaikuttaa herraan. En enää tiedä odotanko leikkihetkiä vai pelkäänkö niitä. Halu on kaksiteräinen miekka, pienestäkin kosketuksesta sulan ja samalla tuskaannun tiedosta, etten tule saamaan helpotusta hetkeen. Valitettuani hetken, herra heittää vaihtoehdon ilmoille. "Voithan aina sanoa turvasanan." Enkä voi. En vaan voi. Ei se ole todellinen vaihtoehto. Minun on pakko vain odottaa.  Tosiasissa arvostan herraa suuresti, ettei minun ininäni vaikuta päätökseen. Ei saa vaikuttaa.

26.12. Herra piti Puhuttelun. Laittoi asiat tärkeysjärjestykseen ja minut paikoilleni. Ei ole minun tehtäväni anella, vaan tyytyä odotukseen ja miellyttää herraa odottaessani mahdollisimman hyvin. Kummasti mieli tyyntyi ja jaksan taas paljon paremmin. Selkeät säännöt helpottavat, selkeät käskyt kannustavat.

Kuka leikin aloittaa, se leikin kestäköön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti