perjantai 13. kesäkuuta 2014

Koristeena kotona

Olen aiemmin ollut vain pieniä hetkiä herran katsottavana, objektina, koristeena. Alastomana polvillani, kontillaan peppuani tarjoten. Kiinnitettynä seinään tai kattoon, mutta aina vain pieniä hetkiä. Kunnes herra päätti nyt olevan aika kokeilla rajojani ja laittoi minut kaulapannastani ketjulla kattokoukkuun roikkumaan esille kokonaisen elokuvan ajaksi. Tunti viisikymmentä minuuttia. Etukäteen aika tuntui pitkältä. Todella pitkältä.

Vaatteet pois, kaulapanta kaulaan, ketju kiinni pantaan ja narttu kiinni kattokoukkuun. Epäilin hiukan kuinka viihtyisin koko pitkän ajan jaloillani seisten. Saan mahdollisuuden katsoa elokuvaa myös, en halunnut. Haluan käyttää kaiken keskittymisen fiilistelyyn, tunnustella rauhassa omia tuntemuksia ajan edetessä. Herran ohjeistettua minut haluamaansa asentoon, kasvot herraa kohti, jalat hieman levällään, rentoudun ja vastaan herran katseeseen. Saan hyväksyvän hymyn, suljen silmäni ja alan fantasioida.

"Jos jossain muualla roikkuisin näin ja sitten jaloissani olisikin nainen. Seksikäs nainen, joka nuolisi minua nyt, syvältä ja hitaasti, kevyesti kielellä koskisi. Ottaisi kiinni pepustani, puristelisi, painaisi päänsä syvemmälle jalkojeni väliin. Levittäisi pakaroita, sormella hyväilisi minua, esittelisi minua katsojille..."

Käyttäen kaikki likaisimmat tarinat, eroottisimmat odotukset ja kaipaukset, saan ajan kulumaan todella helposti. Kiihotun tietäessäni herran katsovan minua, kiihotun omista kuvitelmistani, kiihotun näennäisen tavallisesta kotitilanteesta. Aivan tavallinen arki-ilta, tavallinen mies tavallisessa kodissa mutta meillä pervokierteellä; alaston nainen koristeena aivan siinä ruudun vierellä. Mainostauolla herra ei nouse istumapaikaltaan vaan ojentaa jalkansa ja kokeilee märkyyttäni varpaalla. Varpaalla! Minulle varpaalla runkkaaminen on todella likaista, alentavaa, hyvin kummallista ja siksi hämmentävän eroottista. Nautin aina tiettyyn pisteeseen saakka, kunnes mieli pysäyttää ja sanoo sen olevan liian outoa. Ja hetkeä myöhemmin haluan lisää.

Leffan jatkuessa lisään kierroksia päänsisäiseen pornoon. Lisää naisia, enemmän käyttämistä, alistamista, seksiä edestä, seksiä takaa, yksin, kaksin, kimpassa. Koskettelen varovaisen toiveikkaasti itseäni, toivoen salaa lupaa enempään. Utuisin silmin katson herraa ja saan samalla käskyn runkata. Teen työtä käskettyä ja nousen lähelle orgasmia, mutta tiedän etten ole vielä saanut lupaa laueta. Lopetan ajoissa jatkaakseni välittömästi uudelleen. Tämä toistuu useasti herran välillä katsoessa minua ja välillä televisiota. Huohotan ja vapisen ketjun varassa, jokin pieni osa päässäni ihmettelee tilannetta, suurempi ääni käskee jatkamaan. Katson herraa silmiin, lukittaudun katseeseen ja annan mennä. Putoan jonnekin muualle, syvälle omaan tilaan, olen vain osaksi läsnä. Kolmannen tai neljännen tai en tiedä monennenko lähelle orgasmia nousun jälkeen herra käskee minut kääntymään ympäri. Tarjoamaan peppuani katsottavaksi. Herra käskee levittämään jalkojani enemmän, kehuu hyväksi nartuksi. Käskee kostuttamaan sormen pillussa ja työntämään sen peppuuni. Hetkeäkään epäröimättä toimin kuin kone, hitaassa liikkeessä vien käteni eteen, sitten taakse. Silmät puoliksi auki, en enää kuule television pauhua, tunnen vain sormeni sisälläni, liikutan sitä hitaasti, voihkin nautiskellen, unohdan hetkeksi paikan ja ajan, ympärillä oleva lakkaa olemasta... Kunnes tunnen orgasmin olevan lähellä, muistan paikan, kuulen äänet ja palaan rymisten todellisuuteen. Hoipertelen ketjun varassa, hengittelen liian kiihkeästi, haluan irti ja soperran vaivalloisesti: en voi uskoa, mitä sait minut tekemään.

Hellästi herra irrottaa ketjuni katosta, katsoo lämpimästi silmiin ja halaa. Sä olet sellainen hyvä narttu, joka tottelee, herra sanoo hymyillen ja painaa pääni rintaansa vasten. Tunnen oloni turvalliseksi, rakastetuksi, onnelliseksi. Leffasta alkaa lopputekstit, kun saan luvan laueta ja upotan kynteni herran hartiaan huutaen orgasmiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti