maanantai 23. kesäkuuta 2014

Arkistoista; 15.4.2013

Vuoden takainen kirjoitus herralle, osan kirjoitan tarinoina, osan pohdintoina.
Nyt arkistoista esille tarina todellisista tapahtumista ja tuntemuksista.


Aloitan jännittämisen jo töissä hyvissä ajoin päivällä. Jännittämisen hyvällä tavalla, niin että perhosia leijailee vatsassa ja turhauttaa kun aika ei kulu tarpeeksi nopeasti iltaa kohti että näen sinut. Näen, kuulen ja ennen kaikkea tunnen sinut. Jalkojen välissä sykkii, ajatus harhailee ja hihittelen paljon. En malta odottaa.

Kotiin päästyäni, menen ensimmäiseksi suihkuun. Kuuman veden valuessa iholleni muistelen edellistä kertaa. Muistan kuumat huulesi kaulallani, kiihkeät suudelmat, varmat otteet jotka ohjailivat minua… Suljen silmät ja nojaan kevyesti lavuaaria vasten kosketellen samalla itseäni. Puristan rintaa purren huulta, raskaitten huokauksien siivittämänä käteni siirtyy alemmaksi toteamaan kosteuteni. Ajatuksen kadotessa, fyysisen mielihyvän vallatessa kehon, hämärästi onnistun hillitsemään itseni ja kuitenkin lopettamaan ajoissa. Minun orgasmini ovat sinun. Mietin hetken sitoutumistani sinuun, sitä kuinka ehdottomasti sinua haluan. Toisinaan se hämmentää, tänään se tuntuu itsestään selvyydeltä ja oikealta. Näin sen kuuluukin olla. Hymyilen peilikuvalleni ja näen peilistä onnellisen naisen.

Kuivaan itseni hitaasti, levitän tuoksuvaa rasvaa hellin liikkein iholleni. Katselen valmiiksi esille otettuja korsettia ja sukkanauhoja, ajattelen sinun tyytyväistä ilmettä kun riisuudun edessäsi ja värähdän taas. Miten voinkaan kiihottua koko ajan pelkästään haaveilemalla. Tosin en kyllä muista koskaan tunteneeni olevani näin seksikäs ja elossa. Ja nauttineeni  niin täysin siemauksin kaikista lihallisista iloista, joita pystymme toisillemme tarjoamaan. Valmistaudun huolellisesti, valitsen vaatteeni tarkoin, pakkaan kassiin piiskat, vedän saappaista vetoketjut kiinni ja suljen oven takanani.

Matkalla asemalle kävelen pää pystyssä, ylpeänä suorastaan.  Ajattelen piiskoja laukussani, en osaa kuvitella miltä ne tuntuvat osuessaan minuun. Muistan rangaistuspiiskan iskut. Varsinkin sen kerran kun sain rangaistuksen tupakoinnista. Sen piti sattua, mutta nautinnon määrä yllätti minut täysin.  Kivun ja nautinnon raja on todellakin häilyvä.  Ensimmäinen isku oli varovainen, kokeileva ja sen kestin hyvin. Hymyilin jopa hiukan, liian aikaisin mutta sen ymmärsin vasta jälkeenpäin. Toisesta iskusta haukoin henkeäni, en kivusta vaan mielihyvästä.  Sanoit jotakin korvaani, en kuullut enkä ymmärtänyt. Kuulin vain huminaa korvissani.  Seuraavan iskun voima pudotti minut käsiltäni, en pysynyt mitenkään asennossa. Kadotin pieneksi hetkeksi tajunnan, sähköiskun lailla kulkeva nautinnon aalto pyyhkäisi voimalla ylitseni, tunsin jokaisessa yksittäisessä lihassäikeessä supistuksen, koko kehossa kokonaisvaltaisen kouristuksen, varpaista sormen päihin, aivan uskomatonta. Kiihotun keskellä katua, keskellä ihmisvilinää ja punastun.

Haet minut asemalta, jännitys tiivistyy. Vaihdamme tavanomaiset kuulumiset vaikka kummankin mieli on jo ihan jossain muualla. Puristat kovasti reittäni, lupaus tulevasta saa minut kostumaan lisää. Katson sinua hymyillen, tunnen itseni onnekkaaksi siitä että tapasimme ja olen jo valmis heittäytymään. Päästyämme sinun luoksesi, kävelen suoraan sisään ja jään odottamaan sinua keskellä lattiaa seisten. Aistit alkavat jo virittäytyä tunnelmaan sopivaksi, tuntoaisti on herkimmillään kaikkien muiden aistien kustannuksella. Vaistoan sinun seisovan takanani ja odotan kiihkeänä ensimmäistä suudelmaa. Kun suutelet kaulaani, kylmät väreet kulkevat läpi vartaloni, ynisen ja huokailen keskittyen vain sinuun. Ja siihen kuinka hyvälle kosketuksesi tuntuu, miltä matala äänesi kuulostaa. Kun käsket riisuutumaan, päässäni ei ole ensimmäistäkään epäilyksen ajatusta. Tottelen heti. Rakastan tunnetta, joka välittyy sinusta kun olet tyytyväinen näkemääsi, se saa minut tuntemaan oloni jumalaiseksi. Rakastan tunnetta, joka tulee kun otat ohjat, saan olla olematta yhtään mitään ja ainoastaan tuntea. Hellä kosketus niskaan tai selkään, pitkä ja kiihkeä suudelma ja olen sulaa vahaa käsissäsi. Teen mitä vain haluat. Heittäydyt sängylle ihailemaan minua ja minä tiedän jäädä odottamaan seuraavaa käskyä. Ristiriitaiset tunteet vellovat, tilanne on kiihottava, on toisaalta noloa seisoa siinä tuijotettavana ja kuitenkin nautin siitä paljon. Haluaisin heittäytyä päällesi ja repiä vaatteesi ja samalla en osaa muuta kuin kiihottuneena odottaa seuraavaa käskyäsi. Odottaminen on piinallista ja silti niin ihanaa.

Käsket hakemaan piiskat, tottelen nauttien. Kun polvistun eteesi, tunnen kuuman katseesi enkä vieläkään pysty enkä halua ajatella mitään. Otat piiskat kädestäni, vilkaisen sinua nopeasti alta kulmien. Avaat housusi ja kaivat ihanan kalusi esille. Ehdin ihailla sitä pienen hetken ennen kuin saan sinut suuhuni. Imen sinua varmana tekemisestäni, varmana halustani, varmana sinusta. Kuullessani sinun voihkivan, kiihotun itsekin enemmän, imen lujempaa, otan syvemmälle ja syvemmälle. Kun irrottaudut minusta, petyn todella paljon. Haluan sinun pitävän päästäni kiinni lujasti ja nussivan minua suuhun, haluan sinun laukeavan naamalleni, haluan sinun käyttävän minua, saat tehdä mitä vain, haluan!

Hetken hengittelyn jälkeen, käsket minut sängylle kontilleen. Jalat levälleen, peppu pystyyn, selkä notkolle. Olen niin avoinna sinulle. Taas nolostun hetkeksi, painan pään alas, nostan pään pystyyn. Haluan tätä, joten pieni epämukavuus on kestettävä. Itsensä haastamista joka kerta, ja kun sen hetken yli pääsee, on palkinto mitä mahtavin. Odotan ensimmäistä piiskan iskua kärsivällisenä, jännittyneenä, kiihottuneena. Silmät kiinni odotan. Aika tuntuu pysähtyneen. Kunnes sivallus osuu pakaroilleni. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Voihkin, puristan peittoa, yritän pysyä paikoillani mutta se on vaikeaa. Yritän vastata puheeseesi mutta se on vaikeaa. Yritän ajatella mutta se on vaikeaa.

Laitat värisevän pepputapin paikoilleen. Huokaisen syvään, rentoutan lihakset ja otan vastaan kaiken. Yllätyn, kuinka hyvälle se tuntuu. Tärinä on miellyttävä, kiihottava. Haluan sinut sisälleni, nyt! Käsket kääntymään selälleni, tämän teen mielelläni. Levitän jalkojani, tarjoten itseäni sinulle. Katson sinua, vihdoinkin on sellainen hetki, että voin niin tehdä.  Haluan tuntea sinut sisälläni, painosi päälläni, kuulla huohotuksesi korvissani, haluan koskea sinua. Kun työnnyt sisääni ja katsot silmiini, siinä hetkessä olemme tasavertaiset ilman rooleja. Kaksi toisiinsa kietoutunutta, intohimonsa sokaisemaa ihmistä. Käännät minut päällesi, upotan kynteni hartiaasi nautinnosta, suutelen kaulaasi, suutelen sinua, puren huultasi, teen kaikkeni ja  mikään ei riitä. En saa sinusta tarpeekseni, ratsastan nautinnon aallolla, nostelen itseäni, hankaan, pyöritän, kynsin, puristan. En tiedä mitä teen, haluan vain laueta. Otat minut tiukkaan otteeseen itseäsi vasten, rentoudun täysin. Panet minua lujaa, varmasti, määrätietoisesti enkä pysty liikahtamaan otteessasi. Se on ihanaa. Alan voihkia kovempaa ja  hokea korvaasi, nyt tulen, nyt, nyt, nyt, NYT!!! Orgasmi on valtava, en pysty kuin hikisenä huohottamaan rintaasi vasten. Suutelen kiitollisena sinua, kiitos, kiitos, kiitos.

Kun olemme hetken levänneet, tarvitsen pienen hetken sinun kainalossa, käsket minut taas selälleni kädet ylös ja liikkumatta. Käskyn vastaanottaminen vapauttaa heti mielihyvää ja laittaa aivot narikkaan. Nyt jännitän ihan toisella tavalla, joudun olemaan liikkumatta ja näen sinut koko ajan. Yhtälö on valmiiksi niin kiihottava, että olen varma epäonnistumisesta. Ja se saa minut yrittämään lujempaa. Kun keskityn liikkumattomuuteen, sen tuottama jännitys jokaisessa lihaksessa virittää tuntemukset äärimmilleen ja sen yli. Kumarrut ylleni ja suutelet vatsaani, siirryt ylemmäksi, imet nänniä, puraiset kaulasta, olet kaikkialla. Suutelet kylkeäni, läheltä kainaloa. Paikka on erikoinen ja siksi erittäin kiihottava. Jalkani heilahtaa yllätyksestä ja toivon pelonsekaisesti ettet huomannut. Suutelet käsivarsiani, kasvojani, nuolet reisiäni enkä pysty sanomaan mitään. Katson anovasti, haluan sinut sisälleni, haluan pyytää, haluan anoa että vapauttaisit minut tästä vankilasta mutta en pysty.  Nautinto on niin suurta ja kokonaisvaltaista etten pysty kuin odottamaan, voihkimaan, huokailemaan. Luojan kiitos, että ymmärrät heittää housusi pois ja painaudut minua vasten. Olet syvällä sisälläni yhdellä, hitaalla työnnöllä jonka voima saa selkäni nousemaan irti sängystä. Olet hetken liikkumatta kunnes aloitat koko ajan kiihtyvän liikkeen. Kovempaa, nopeampaa, syvemmälle, olen täysin ja kokonaan sinun. Myötäilen liikkeitäsi, nautin jokaisesta hetkestä täysillä ja tiedän että tämä kerta on sinulle. Laukeat huutaen ja minä puristan sinut tiukasti lähelleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti