perjantai 23. toukokuuta 2014

Rangaistuksen aika

Palvelen herraani vaihtelevasti joko alasti tai palvelijan puvussani, mutta aina ehdottomasti ilman alushousuja. Nöyränä ja valmiina toteuttamaan jokaisen käskyn niin hyvin kuin vain osaan. Olen onnellinen onnistuessani hyvin.


Herran luona.
Ensimmäinen käsky on lyhyt ja ytimekäs "riisu". Aloitan paidasta itsevarma, iloinen hymy kasvoillani jatkaen housuihin, sukkiin, rintaliiveihin. Kapeitten farkkujen lahkeet tuottavat aina vaikeuksia, enkä koskaan riisuudu niin seksikkäästi kuin haluaisin. Kompastelen jalkoihini ja itsevarmuuteni hupenee jokaisen vaatekappaleen vähetessä ihoani verhoamasta. Herrani kävelee ympärilläni katsellen minua ja nolostun tarkentaessani käskyä. Alushousutkin varmaan pois, herra? Saan myöntävän vastauksen hiukan kyllästyneellä äänellä. Kyllähän nartun pitäisi käskyt ymmärtää. Mitä enemmän paljasta ihoa näkyy, sitä vähemmän kontrolloin enää itseäni. Aloitan hitaan putoamisen. Suloisen odotuksen.

Minua odottaa rangaistus aiemmin sattuneista virheistä. Kymmenen mailan iskua. Kymmenen kovaa mailan iskua. Vihaan mailaa. Sen kovaa puista pintaa, sen tuottamaa kipua, osuman laajuutta. Aivan loistava kapine rangaistuksiin siis. Aiemmin rakastin mailaa, halusin vain sitä, toivoin sitä ja nautin siitä. Pelkkä sana "maila" herran sanomana saa aikaan kylmän tuskan hien, kunnioittavan pelon ja sanomattoman toiveen ilman olemisesta.

Seison alasti keskellä lattiaa, odottaen ensimmäistä iskua. Herra nostattaa jännitystäni kävelemällä ympärilläni kuiskaillen korvaani varoituksia rangaistuksesta, kertaamalla virheitäni, onkien minusta oikeita vastauksia. Hengitän syvään, pyydän viimeisen kerran anteeksi ja suljen silmäni. Aloitan laskemisen lopusta alkuun. Toisella lyönnilla putoan polvilleni kivusta, hengittelen lattialla kuunnellen milloin kolmen sekunnin aikarajani umpeutuu ja nousen takaisin jaloilleni juuri ennen. Herra puree korvanlehteäni, nipistää nänniäni kovaa ja upottaa sormensa ensin märkään pilluuni ja siitä suuhuni. Minua sanotaan hyväksi nartuksi imiessäni herran sormea omista limoistani puhtaaksi. Jossain vaiheessa saan kovan kalun käteeni ja ankaran käskyn runkata herraa kunnolla. Saan samalla napakoita iskuja pakaroilleni ja yritän tehdä kaiken. Pysyä paikoillani, kestää iskut, tyydyttää herraa. En tiedä mitä tapahtuu, hukkaan ajantajuni ja kuin sumun takaa kuulen herrani puheen kuinka kovasti hän nauttii nartun satuttamisesta. En saa sanoista kiinni, sivelen kovaa kalua kädelläni puristaen välillä kovemmin, välillä hellemmin mailan iskujen rytmittäessä toimintaani. Iskun osuessa lopetan aina pieneksi hetkeksi huohottaessani kipua ulos ja välittömästi jatkan herran käsittelyä toivoen ettei pientä taukoani huomattu. Rangaistuksen päättyessä saan pudota polvilleni ja kontata aristavan peppuni kanssa herran jalkojen väliin. Painan pääni herran reidelle ja katselen vaativiin, mutta lempeisiin silmiin ja kuiskaan kiitos herra. Ihmeekseni vastaukseni ei olekaan tarpeeksi, tajuan hämärästi että minun vielä odotetaan sanovan jotain, en vain muista mitä. En kerrassaan pysty muistamaan mitä minun vielä kuuluisi sanoa. Hämmennys valtaa mieleni, keskityn kovasti, pitkään ja hartaasti. Yhtäkkiä väläytän kasvoilleni leveän hymyn muistaessani.

Anteeksi herra. Kiitos herra.

Saan luvan nousta lattialta herran viereen sänkyyn, kainaloon turvaan itkemään ulos helpotuksen, jälkitilan hyvältä tuntuneesta sessiosta ja tasaantumaan seuraavaa leikkihetkeä varten.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti