perjantai 11. heinäkuuta 2014

Aamuisin

Koska kesä yllätti pervonkin, arkistoista kaivetaan lisää luettavaa.Aamuisin herään aina ennen sinua. Sellaisina hiljaisina hetkinä, minusta on ihana kosketella sinua. Silitän niskaasi, suukottelen sitä.  Piirrän pitkiä vetoja sormilla selkääsi, tunnustelen jokaista lihasta, painan välillä kovemmin, välillä hellemmin. Hyväilen vahvoja käsivarsiasi vieden omat sormeni sinun sormiesi lomaan, yhteen kietoutuen. Rakastan alaselkäsi viimeistä mutkaa ennen takamustasi. Sitä on ihana kiusoitella, silitellä ja hieroa, yksi pitkä veto keskeltä kiveksiin hellästi painaen sitä herkkää kohtaa, josta saan sinut  unissasikin voihkimaan. Oikein ajoitettu kosketus sisäreisiisi saa sinut usein kääntymään selälleen haluten lisää. Niin tänäkin aamuna.
Et avaa silmiäsi kun hyväilen edelleen reisiäsi. Tämä hetki on ihana, voin nähdä heti oman kosketukseni voiman. Olen jo kiihottunut ja kiihotun lisää kun näen sinunkin nauttivan. Hitaasti lasken pääni kovenevan kalusi päälle, suutelen sitä housujen päältä. Nopeasti riisun housusi pois, että saisin ottaa sinut suuhuni. Nuolen, imen, nautiskelen. Hidas suihinotto on suurta nautintoa minullekin. Teet niin paljon minulle, tämä on vastapalvelukseni, kiitollisuuden osoitukseni. Nousen ylöspäin vartalollasi. Suutelen vatsaasi, nuolaisen navan tienoilta, hellästi puren nänniäsi. Suutelen kaulaasi ja sitten sinua. Olen hajareisin päälläsi ja ohjaan sinut sisääni. Hitaasti, hitaasti, nauttien jokaisesta sentistä jonka upotat minuun. Kun pääset pohjaan saakka, haukon henkeäni, tunnut niin hyvälle. En haluaisi edes liikkua, vähän vain keinua kalusi sisälläni. Puristat molemmin käsin peppuani, siinä otteessa on sitä jotain. Voihkin ja huohotan korvaasi, puren kaulaasi. Lisäät vauhtia, nousen lähelle orgasmia, puristan kynteni hartiaasi ja lopetan. En saa lupaa orgasmiin etkä sinäkään halua tulla vielä. Haluat säästää kaiken iltaan, jotta sitten lauetessasi saat sotkea minun kasvoni ja hiukseni kauttaaltaan spermallasi. Haluat merkata narttusi kunnolla, näkyvästi. Ja jos, mutta vain jos palvelen herraani hyvin, voin minäkin saada palkkioksi orgasmin. Epävarmuus kiihottaa ja pakottaa käyttäytymään hyvin. Tiedossa on ihana, kokonainen yhteinen päivä täynnä kiusauksia ja kosketuksia, pitkää kiimaista leikkiä. Hyvää huomenta, kuiskaat korvaani ja jätät minut huohottamaan sängylle.
Jatkamme myöhemmin leikkiä. Istun vierelläsi, kun yllättäen käytät valtaasi minuun ja nakkaat minut jalkojesi yli peppu pystyssä. Vastustelen aluksi, tiedän sinun tietävän etten tätä välttämättä halua. Tukistat kovaa ja ymmärrän että nyt on vain parempi nöyrtyä ja totella. Luotan sinuun kuitenkin, et halua minulle mitään pahaa ja uskallan. Tunne on erikoinen. Käsi tukassani ja toinen lyömässä peppuani saa minut uskomaan saavani oikeasti rangaistusta. Mistä minua rangaistaan, sitä en tiedä. Toisaalta olen hämilläni, hämärästi ajattelen kai ansainneeni sen, toisaalta vain nautin rajusta kosketuksestasi. Siirrät kätesi niskaan pitämään minua paikoillani ja tunne on aivan erilainen. Lyöt ihan yhtä lujaa, mutta nyt lyönneissä on hellyyttä. Otteessasi on hellyyttä. Huokailen käsittelyssäsi ja olen tyytyväinen että uskalsin luottaa. Jälkeenpäin pakaroissani kihelmöi kämmentesi jälki ja pidän siitä.
Nojaan pöytään kun tulet seisomaan taakseni. Tunnen sinun lähestyvän, en niinkään kuule sinua. Otan jo valmiiksi paremman asennon, levitän jalkojani vähän enemmän, seison paremmassa ryhdissä selkä hiukan notkolla, peppu tarjolla.  Suutelet niskaani ja puristat rintaani. Suljen silmäni nautinnosta ja työnnän peppuani sinua lähemmäksi. Hieron itseäni lantiotasi vasten, kiima kasvaa sisälläni. Saatan toisella kädellä koskea reittäsi, toisen käden täytyy jäädä tueksi pöydälle.  Kosketa muualtakin, toivon mielessäni. Kuin lukisit ajatukseni, siirrät kätesi jalkoväliin ja sormet suoraan klitorikselle. Painat ja pyörität voimakkaasti, voihkin käsissäsi. Silmissäni sumenee, painaudun kättäsi vasten haluten enemmän, tarviten enemmän ja sinä lopetat. Lyöt minua sisäreisille ja huudahdan kiihkosta. Lyönti sattuu mutta kiihottaa enemmän. Painat vartaloni pöytää vasten ja kuritat peppuani. ”Tästähän sinä pidät”. Isku toisensa jälkeen läimähtää pakaroilleni, enkä saa edes sanottua pitäväni tästä. Sanat eivät tule ulos suustani, ainoastaan voihkintaa. Rakastan tätä kerta kerralta enemmän. Kun näytät minulle paikkani ja käytät valtaasi. Olen narttusi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti